torsdag den 2. april 2009

Uge 14

Mandag i denne uge, skulle vi have været til vejledning hos Lene, dette blev vi desværre nød til at aflyse, da der kom noget vigtigt i vejen. Men vi var glade for, at Lene var så forstående, og vi fik herefter aftalt en ny tid, som er fredag d. 3. april.

Vi har haft en del besvær med at planlægge vores tur, da vi endnu ikke har fået svar tilbage fra Randers lilleskole. Vi regner dog med, at forsøge at tage kontakt til dem igen, ellers vil vi ringe til Marianne fra Barcelona igen, og bede om hendes hjælp, da hun var meget villig til at hjælpe os.

Tirsdag i IT timerne fik vi lavet en photostory, som er et lille sjovt indlæg omkring vores tur, vi håber på, at kan få det lagt ud her på bloggen. Derudover har vi også tænkt, at vi vil anvende det på markedsdagen.

I denne uge har vi også fået gennemlæst kompendiet om feltarbejde. Hvori der står:
- feltarbejde er at man skal udorske den pædagogiske profession.
- vi skal lave en komparativ analyse = sammenligne pædagogisk praksis i forskellige kulturer og målgrupper (udvikling, læring, levevilkår).
- Studieordning s. 13.
- Feltarbejde er en forskningsmetode, hvor man er optaget af at se aktørerne i feltet som individer, der selv skaber mening og sammenhænge.
- Feltarbejde forudsætter at man deltager. Det handler om at igangsætte, at observere og reflektere.
- Målgruppens forudsætninger for "opdragelse, undervisning, læring". Viden om institutionens mål, praktikker, profiler på området.
- Tilegne sig viden og indsigt i forholdet mellem det enkelte individ og fællesskabet, herunder hvordan forskellighed kan rummes i fællesskabet.
- Forventninger til feltarbejde s. 5-6.
- CFK'er s. 6-7.

Vi arbejder på færdiggørelse af projektbeskrivelse, og udvælgelse af CFK'er vi vil have i fokus.
Det næste vi vil arbejde med er interviewspørgsmål.

1 kommentar:

  1. Hej

    Rigtigt godt, at I nåede at få noget med i denne uge. Lad os tale sammen om det imorgen.

    :-) Lene

    SvarSlet